Logo da.boatexistence.com

Hvornår gør stressfrakturer ondt?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår gør stressfrakturer ondt?
Hvornår gør stressfrakturer ondt?

Video: Hvornår gør stressfrakturer ondt?

Video: Hvornår gør stressfrakturer ondt?
Video: Inside with Brett Hawke: Amy Bilquist 2024, Kan
Anonim

Du føler sandsynligvis en kedelig smerte, hvor bruddet er placeret. Smerten forstærkes, når du er på benene og aftager eller forsvinder, når du hviler. Over halvdelen af stressfrakturer er i underbenet/anklen. Hvis bruddet har været ubehandlet i et stykke tid, føler du betydelig smerte, når du bærer en hvilken som helst vægt på foden

Gør stressfrakturer ondt hele tiden?

I begyndelsen bemærker du måske knap smerten forbundet med et stressbrud, men det har en tendens til at forværres med tiden. Ømheden starter norm alt på et bestemt sted og aftager under hvile. Du kan have hævelse omkring det smertefulde område.

Gør stressfrakturer mere ondt om natten?

Hvad er symptomerne på et stressbrud? Smerter mærkes norm alt over det skadede område og har en tendens til at udvikle sig over et par uger. Det er typisk værre, når man lægger vægt på det skadede område og bedre, når man hviler. Efterhånden som det bliver værre, smerten kan begynde at være til stede, når de er i hvile og om natten

Hvor længe skal et stressbrud gøre ondt?

Hvor lang tid tager det at komme sig efter et stressbrud? Så længe du kan mærke smerte, er knoglen stadig skrøbelig i det område, og kan knække igen samme sted. Det tager omkring seks til otte uger for en stressfraktur at hele, så det er vigtigt at stoppe de aktiviteter, der forårsagede stressfrakturen.

Gør stressfrakturer ondt, når du trykker på dem?

Et stressfraktur føles typisk som en smertefuld eller brændende lokaliseret smerte et sted langs en knogle. Norm alt det vil gøre ondt at trykke på det, og smerten bliver gradvist værre, efterhånden som du løber på den, og til sidst gør det ondt, mens du går, eller endda når du ikke lægger vægt på den kl. alle.

Anbefalede: