Logo da.boatexistence.com

Når aktiv på messenger, hvad betyder det?

Indholdsfortegnelse:

Når aktiv på messenger, hvad betyder det?
Når aktiv på messenger, hvad betyder det?

Video: Når aktiv på messenger, hvad betyder det?

Video: Når aktiv på messenger, hvad betyder det?
Video: Dansk grammatik og ordforråd: Forskellen på ‘da’ og ‘når’ 2024, Kan
Anonim

Aktiv nu betyder dybest set personen er online i øjeblikket og interagerer med Facebook-appen. Det betyder dog ikke, at personen chatter med nogen eller endda bruger Facebook Messenger-appen.

Betyder den grønne prik på Messenger, at de chatter?

Hvis du ser den grønne prik på Messenger ved siden af videoikonet, betyder det dybest set , at personen er tilgængelig for videochat Hvis du har givet Facebook adgang til dit kamera, vil de fleste sandsynligvis vil den grønne prik ved siden af videoikonet altid være tændt, når du er aktiv på Messenger.

Betyder aktiv nu på Messenger, at de taler med nogen?

For at bekæmpe denne forvirring tilføjede Facebook en 'Aktiv nu'-funktion. … Aktiv nu betyder dybest set personen er online i øjeblikket og interagerer med Facebook-appen Det betyder dog ikke, at personen chatter med nogen eller endda bruger Facebook Messenger-appen.

Viser Facebook Messenger aktiv, når du ikke er det?

Denne person har slået chat fra på den enhed, de bruger. De vil stadig være i stand til at modtage beskeder, men vises som offline. Hvis de har slået chat fra i Messenger-appen, vil de faktisk stadig være i stand til at chatte; de vil simpelthen ikke dukke op som aktive nu.

Hvordan kan du se, om nogen chatter på Messenger?

Se, om en person er online. Se, om en bruger er online på Facebook, at bekræfte, at ud for dit navn erdet grønne punkt, er den eneste måde at vide, om en person kan deltage i en samtale på Messenger.

Anbefalede: