Logo da.boatexistence.com

Hvad er mudae-bot?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er mudae-bot?
Hvad er mudae-bot?

Video: Hvad er mudae-bot?

Video: Hvad er mudae-bot?
Video: How to Mudae: A Comprehensive Guide to Ruining Your Life 2024, Kan
Anonim

Mudae er en Discord-baseret underholdningsbot og fokus på denne Wiki. Mudae er skabt af Saya og har specialiseret sig i at være vært for en række multiplayer-spil, herunder en gacha-karakterroulette, ordspil, en Pokémon-roulette og mange andre kommandobaserede begivenheder.

Hvad laver Mudae i Discord?

Noter. Mudae er en Discord- baseret underholdningsbot og fokus på denne Wiki. Mudae er skabt af Saya og har specialiseret sig i at være vært for en række multiplayer-spil, herunder en gacha-karakterroulette, ordspil, en Pokémon-roulette og mange andre kommandobaserede begivenheder.

Hvad er formålet med Mudae-bot?

Som vi introducerede kort, er Mudae en bot designet til, at brugere kan invitere til deres Discord-servere. Det lader brugere udføre følgende funktioner: Gifte sig med anime-karakterer med brug af unikke kommandoer. Start en session med Pokemon rocket casino.

Hvordan ønsker du dig på Mudae?

$wish ($w)$ønsker at tilføje et tegn til din ønskeliste og få botten til at autodelete din ønskekommando.

Hvad laver Waifu-bot?

A højkvalitets multi-purpose bot til fællesskaber med 150+ kommandoer, søde nekos og waifus, memes og billedgenerering. En højkvalitets multi-purpose bot til fællesskaber med 150+ kommandoer, søde nekos og waifus, memes og billedgenerering..

Anbefalede: