Logo da.boatexistence.com

Er et tal monomialer?

Indholdsfortegnelse:

Er et tal monomialer?
Er et tal monomialer?

Video: Er et tal monomialer?

Video: Er et tal monomialer?
Video: DIVISION OF POLYNOMIALS (TRANSLATED INTO 25 LANGUAGES) 2024, Kan
Anonim

Et monomial er et udtryk i algebra, der indeholder et led, f.eks. 3xy. Monomier omfatter tal, variable eller flere tal og/eller variabler, der multipliceres sammen. Ethvert tal i sig selv er et monomial, f.eks. 5 eller 2. 700.

Hvad er ikke et monomial?

Vigtige bemærkninger om monomer

A enkeltledsudtryk, hvor eksponenten er negativ eller har en variabel i sig er ikke et monomial. Produktet af to monomialer er altid et monomial. Summen eller forskellen mellem to monomer er muligvis ikke et monomial.

Kan et negativt tal være et monomial?

Ja, negative tal er monomialer. Definitionen af en monomial siger, at en monomial er et produkt af enhver kombination af reelle tal, variabler, …

Hvad betragtes som en monomial?

Et monomial er et algebraisk udtryk, der kun har ét led. Den grundlæggende byggesten i et polynomium er et monomial. Et monomial er et led og kan være et tal, en variabel eller produktet af et tal og variabler med en eksponent.

Er 4xy en monomial?

De forskellige dele, der er til stede i det monomiale udtryk, er: Variable: De bogstaver, der er til stede i det monomiale udtryk. For eksempel er 4xy2 et monomi alt udtryk. F.eks. er 4x et monomial eksempel, da det betegner et enkelt led.

Anbefalede: