Logo da.boatexistence.com

Hvor gammel er Lorraine Kelly?

Indholdsfortegnelse:

Hvor gammel er Lorraine Kelly?
Hvor gammel er Lorraine Kelly?

Video: Hvor gammel er Lorraine Kelly?

Video: Hvor gammel er Lorraine Kelly?
Video: Saying Goodbye To Escape To The Chateau With Dick & Angel Strawbridge After 7 Years! | Lorraine 2024, Juli
Anonim

Lorraine Kelly, CBE er en skotsk tv-vært og journalist. Hun har præsenteret forskellige tv-shows for ITV, herunder Good Morning Britain, GMTV, This Morning, Daybreak, The Sun Military Awards, STV Children's Appeal og hendes eponyme program Lorraine.

Hvorfor bærer Lorraine ikke vielsesring?

Lorraine svarede: " jeg vasker mine hænder så meget" Det er faktisk ikke første gang, tv-værten har forklaret, hvorfor hun regelmæssigt går ringefri. … Lorraine hævdede: "Nå, jeg vasker dem så meget for at holde COVID i skak, at de er blevet til udtørrede skaller - og jeg er også ret gammel! "

Forlader Lorraine Kelly Lorraine?

Lorraine Kelly har sagt farvel til sit ITV-show, da hun skal udskiftes fra næste uge. … Den 61-årige oplægsholder var vært for sit sidste show fredag indtil september, en uge senere, hvor hendes ITV-medspillere Holly Willoughby og Phillip Schofield over på This Morning.

Hvem erstatter Lorraine?

Ranvir Singh erstatter Lorraine fra den 29. til den 30. juli. Apropos sin nye rolle sagde Singh: Det er sådan et privilegium at lave showet, fordi jeg selvfølgelig er stor fan af Lorraine. Hun er så støttende og vidunderlig.

Er Lorraine blevet udskiftet?

Lorraine Kelly tager en pause på to uger fra at være vært for sit ITV-show og bliver erstattet af gæstevært Ranvir Singh Ikke for første gang i år vil den skotske stjerne mangle i aktion hen over sommeren, hvor Ranvir træder ind for at stå i spidsen for showet, som går ud hver morgen kl. 9.00.

Anbefalede: