Logo da.boatexistence.com

Hvor kom ordet chiffonade fra?

Indholdsfortegnelse:

Hvor kom ordet chiffonade fra?
Hvor kom ordet chiffonade fra?

Video: Hvor kom ordet chiffonade fra?

Video: Hvor kom ordet chiffonade fra?
Video: Chiffonade: The KitchenLingo Definition 2024, Kan
Anonim

Chiffonade er en tilberedningsteknik til at skære vegetabilske blade i lange, tynde, fine strimler, strimler eller bånd, hvilket i realiteten river bladene. Dens navn kommer fra det franske ord "chiffon", der betyder "bånd" I strengt klassisk fransk madlavning havde en chiffonade en yderligere præcis betydning.

Hvad er meningen med udtrykket chiffonade?

: strimlede eller fint udskårne grøntsager eller krydderurter, der især bruges som pynt.

Hvad er forskellen mellem julienne og chiffonade?

Julienne: At skære maden i tændstikstørrelser. … Chiffonade: Til at skære bladgrøntsager (basilikum, salat, grønt) i tynde skiver. (På fransk oversættes dette til "lavet af klude"). Stable bladene, rul dem op og skær dem igennem, og lav en bunke strimler.

Hvilken udskæring af grøntsager er forbundet med chiffonade?

Chiffonade er en fransk madlavningsteknik, der bruges til at fint skære urter eller grønne bladgrøntsager (inklusive basilikum, salvie, mynte, spinat, salat) i lange, tynde strimler.

Er chiffonade et ord?

En chiffonade er en hurtig måde at tilføje et stænk af farve og smag til din mad. Stjålet fra det franske udsagnsord "chiffonner", der betyder at smuldre, chiffonade er et navneord for sarte strimler af urter Det kan også bruges som et verbum til at beskrive processen med at skære grøntsager i skiver.

Anbefalede: