Logo da.boatexistence.com

Vokser mesquite-træer i texas?

Indholdsfortegnelse:

Vokser mesquite-træer i texas?
Vokser mesquite-træer i texas?

Video: Vokser mesquite-træer i texas?

Video: Vokser mesquite-træer i texas?
Video: All About the Texas Honey Mesquite (Prosopis glandulosa) 2024, Kan
Anonim

Den allestedsnærværende mesquite vokser - nej, blomstrer - på mindst en tredjedel af statens landareal; det vil sige på mere end 56 millioner af Texas' 167,5 millioner acres jord, fra Rio Grande til Panhandle, på tværs af det centrale og nordlige centrale Texas og ind i det meste af det vestlige Texas.

Er mesquite invasiv for Texas?

Range/stedbeskrivelse: En af de mest almindelige arter i Texas, der forekommer i hele landet, bortset fra det østlige Texas, hvor den forekommer sjældent på s alt jord. Mesquite er ret invasiv i kvæggræsgange og åbne, uvedligeholdte marker.

Hvorfor er mesquitetræer dårlige?

Mesquite er mere en aggressiv type, så de svagere, mere nærende arter kan ikke konkurrere med den. Husdyr, der spiser sine bælg, bliver forgiftet - mere problem. Desuden absorberer disse træer vand gennem deres rødder, hvilket får levende væsener i tørre områder til at lide endnu mere, og de spiller en rolle for spredningen af malaria.

Hvilken type mesquite-træ vokser i Texas?

Mesquite-træer vokser almindeligvis i buskadser i Texas, Arizona og andre stater i det sydlige USA. De mest almindelige typer mesquite-træer er honning-mesquite-træet (Prosopis glandulosa), fløjls-mesquite-træet (Prosopis velutina) og screwbean mesquite-træet (Prosopis pubescens)..

Hvor kan mesquitetræer vokse?

Mesquite-planter (Prosopis) findes vilde på flodsletter, nær vandløb og floder og på marker og græsningsarealer. Planterne har en unik evne til at høste fugt fra de tørreste jorder. Træet har en dyb rodstruktur, undtagen hvor det vokser i nærheden af vandveje.

Anbefalede: