Logo da.boatexistence.com

Vokser cotoneaster i texas?

Indholdsfortegnelse:

Vokser cotoneaster i texas?
Vokser cotoneaster i texas?

Video: Vokser cotoneaster i texas?

Video: Vokser cotoneaster i texas?
Video: How To Prune Cotoneasters - Instructional Video w/ Plant Amnesty 2024, Kan
Anonim

Cotoneaster, (udtales "ca-tony-aster") er en af de mest underudnyttede, fantastiske buskeplanter i Central Texas efter min mening. Jeg elsker denne funky busk, fordi den bare går, hvor fanden den vil.

Er cotoneaster hjemmehørende i Texas?

Cotoneaster glaucophyllus

Ofte forkert udt alt som de to separate ord Coton og Easter, Cotoneaster er en af de mere holdbare og hårdføre landskabsbuske i Texas landskabet. Den tåler byforhold, dårlig jord og endda tørke – men trives, når den får gunstig pleje.

Hvilken zone vokser cotoneaster?

Cotoneaster plantepleje er let, når du planter det et godt sted. De har brug for fuld sol eller delvis skygge, og trives i frugtbar jord, men tåler enhver jord, så længe den er veldrænet. De fleste typer cotoneaster er hårdføre i USDA-planter hårdhedszoner 5 til 7 eller 8.

Er cotoneaster en flerårig plante?

Cotoneaster er en lavtvoksende, farverig busk med smukke små blomster, bær og efterårsløvfarve. De lange sprede grene ser særligt attraktive ud, når de vokser til at fosse ned ad en væg eller bank. Du kan dyrke cotoneaster som bunddække foran en staudeblomst eller buskkant

Hvorfor er cotoneaster invasiv?

Disse planter er invasive arter fordi de kan overtage hjemmehørende levesteder, såsom som kalkstensklipper (Wall cotoneaster) og hede. De kan danne krat, som skygger for hjemmehørende arter. … Frøene fra Cotoneasters er levedygtige, så de kan spredes af fugle.

Anbefalede: