Logo da.boatexistence.com

Kan du få ekstra rationer fra gambit prime?

Indholdsfortegnelse:

Kan du få ekstra rationer fra gambit prime?
Kan du få ekstra rationer fra gambit prime?

Video: Kan du få ekstra rationer fra gambit prime?

Video: Kan du få ekstra rationer fra gambit prime?
Video: Clash-A-Rama: Archer Departure (Season Finale) Clash of Clans 2024, April
Anonim

Den bedste måde at få dette våben på er ved at kører Gambit Prime eller The Reckoning. Yderligere øget uheldsbeskyttelse til hver aktivitet, så spillere bør modtage en våbenbelønning efter at have spillet flere kampe uden at én falder”. …

Får reserverationerne ned fra gambit prime?

Fra min egen personlige erfaring kan du få dette til at falde i Gambit Prime, og det er ligegyldigt, om du vinder eller taber, da jeg fik mine første reserver til falde, når jeg tabte et spil.

Hvad er faldet i reserverationer?

Faldet er nu 25%, op fra det mystiske lave tal, det var før. Når spillere afleverer et diagram, er der en meget større chance for, at Ana vil tilbyde dem et våben, de ikke har tjent endnu.

Hvad er God roll-reserverationerne?

Okay, så Spare Rations er godt, men hvad med en Spare Rations God Roll? Ifølge fællesskabet er den mest eftertragtede God Roll Spare Rations en, der giver følgende fordele: Hammer Forged, Hi Caliber Rounds, Rapid Hit, Kill Clip with a Range Masterwork.

Hvordan får du ekstra rationer 2021?

De bedste to måder at dyrke reserverationer på er ved at køre Gambit Prime eller The Reckoning Med faldraten poleret i opdatering 2.5. 2.2, er det nu meget nemmere at få fingrene i dette våben sammenlignet med sidste år. Du skal dog spille en rimelig andel af kampene, før faldene begynder at ske for dig.

Anbefalede: