Logo da.boatexistence.com

Hvem ejer skyline queenstown?

Indholdsfortegnelse:

Hvem ejer skyline queenstown?
Hvem ejer skyline queenstown?

Video: Hvem ejer skyline queenstown?

Video: Hvem ejer skyline queenstown?
Video: Min Skyline 2024, Juli
Anonim

A Director of Skyline Enterprises siden 1994, Grant har specialiseret sig i ledelsen af Skyline's Luge-baneudvikling og -design. Grant er søn af virksomhedens grundlægger Hylton Hensman, og han har brugt det meste af sit liv involveret i virksomheden og har arbejdet i forskellige roller for Queenstown, Rotorua og internationale operationer.

Hvem ejer Queenstown-gondolen?

Pionerer turisme og tager verden sjov med en sydlig kiwi-ånd. Kendt for en pionerånd og innovation, Skyline Enterprises har været i spidsen for newzealandsk turisme siden 1966, da virksomheden blev dannet for at bygge en gondol fra Queenstown til Bob's Peak for at servicere en spirende restaurantvirksomhed.

Hvornår startede Skyline Queenstown?

About Skyline Enterprises Ltd

Skyline Gondola Restaurant and Luge, Queenstown blev åbnet i 1967 og efterfølgende opgraderet i november 1987. Søsterejendommen Skyline Skyrides, Rotorua var åbnede i marts 1985 og har efterfølgende modtaget en komplet opgradering af sin gondol og bygningsfaciliteter.

Hvem ejer Rotorua gondol?

Passagerer fra hele verden har klatret ombord på gondolerne siden 1985, og turen er ikke stoppet siden. Skylines historie begyndte i 1981, da Skyline Enterprises grundlægger Hylton Hensman købte landbrugsjord på bysiden af Mt Ngongotaha, som, usædvanligt for Rotorua, ikke var i Māori- titlen.

Hvordan startede Skyline Queenstown?

Hr. Hamilton blev tragisk dræbt i en bilulykke, og hans aktier blev købt af John Dumble. Skyline Tours blev dannet af hr. Hensman, hr. Dumble og hr. Cliff M. Broad. I november 1963 blev byggeriet af en hytte på Bob's Peak påbegyndt.

Anbefalede: