Logo da.boatexistence.com

Er alstroemeria en hårdfør?

Indholdsfortegnelse:

Er alstroemeria en hårdfør?
Er alstroemeria en hårdfør?

Video: Er alstroemeria en hårdfør?

Video: Er alstroemeria en hårdfør?
Video: Inca Ice Alstroemeria 2024, Juli
Anonim

Denne plante er hårdfør i zone 5, så du kan nyde den i haven og i buketter. Bløde abrikosrosa og cremede gule blomster produceres over en busket, opretstående klump af lineære, grønne blade.

Hvordan tager du dig af alstroemeria om vinteren?

Vinterkulde – især når de er nyplantet, kan alstroemerias lide under frostgrader. Indtil de har sat dybe rødder, er det bedst at beskytte dem med et tykt lag muld over rodzonen om efteråret. Rådnende – under fugtige forhold er rødderne tilbøjelige til at rådne, så dyrk dem i fritdrænende jord eller kompost …

Er Alstroemeria hårdføre flerårige planter?

Alstroemeria-planter kommer i iøjnefaldende farver lilla, rød, orange og hvid! Alstroemerias blomstrer mellem juni og oktober og giver en imponerende udstilling i border, containere og sommerhushaver. Alstroemerias er hårdføre stauder, hvilket betyder, at de vil komme tilbage år efter år.

Hvor er det bedste sted at plante Alstroemeria?

Alstroemerias har brug for fuld sol for at blomstre godt og bør dyrkes i rimeligt frugtbar og veldrænet jord Vælg et beskyttet sted, ideelt væk fra fremherskende vinde, og tilføj organisk materiale til jord før plantning. I potter, brug en tørvefri. jordbaseret pottekompost.

Vokser alstroemeria godt i potter?

Kan du dyrke alstroemeria i potter? Ja, du kan Sørg for, at potten, du planter alstroemeriaen i, er stor nok til at holde planten fugtig i varmt vejr. … Når du dyrker potter, skal du flytte potten til en beskyttet position om vinteren, da planter i potter er mindre beskyttet mod frostforhold.

Anbefalede: