Logo da.boatexistence.com

Har twitter-analyse ændret sig?

Indholdsfortegnelse:

Har twitter-analyse ændret sig?
Har twitter-analyse ændret sig?

Video: Har twitter-analyse ændret sig?

Video: Har twitter-analyse ændret sig?
Video: Кемпинг в СНЕГУ - Лагерь искупления NARNIA 2024, Kan
Anonim

Twitter har bekræftet, at it vil fjerne fanen Audience Insights fra Twitter Analytics i slutningen af januar Audience Insights blev oprindeligt lanceret tilbage i 2015 for at give brugerne mere dybdegående data om deres følgere, herunder demografiske profiler, købsadfærdsindsigt, statistik over brug af mobilenheder og mere.

Hvad skete der med Twitter-publikumsindsigt?

I januar 2020 bekræftede Twitter, at det ville gøre op med publikumsindsigten for Twitter-brugere. Virksomheder havde stolet på Twitters publikumsindsigt i de 5 år, den havde været tilgængelig for dem.

Hvor ofte opdateres Twitter-analyse?

Opsummerende metrics, der er rapporteret i kontostart, opdateres en gang hver 24 timer til og med den foregående dag. Oplysninger om et bestemt tweet fra Tweet-aktivitetsdashboardet opdateres i re altid.

Hvornår fjernede Twitter publikumsindsigt?

Som af 30. januar 2020, har Twitter fjernet fanen Audience Insights, som tidligere var en fremtrædende funktion på Twitter Analytics-siden.

Hvorfor kan jeg ikke se mine tweet-analyser?

Hvorfor kan jeg ikke få adgang til kontrolpanelet for Tweet-aktivitet? For at få adgang til dine Tweet-aktivitetsoplysninger (på computer eller mobil), skal du først sikre dig, at du er logget ind på analytics.twitter.com og aktiveret analytics for din konto.

Anbefalede: