Logo da.boatexistence.com

Hvad er salem i sabrina?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er salem i sabrina?
Hvad er salem i sabrina?

Video: Hvad er salem i sabrina?

Video: Hvad er salem i sabrina?
Video: The Best Of Salem (Sabrina The Teenage Witch) 2024, Kan
Anonim

Salem Saberhagen er Sabrina Spellmans amerikanske korthårskat, der bor sammen med teen-heksen og hendes to tanter, Hilda og Zelda. Salem var tidligere en troldmand, der blev forvandlet til en kat som straf af Magical Realm's Witches' Council for at planlægge at overtage verden.

Hvilket væsen er Salem i Sabrina?

Salem er en amerikansk korthårskat, der bor sammen med Sabrina Spellman, Hilda Spellman og Zelda Spellman i den fiktive by Greendale, der ligger nær Riverdale. Salem, en tidligere menneskelig heks, blev dømt af Witch's Council til at bruge 100 år som kat som straf for at forsøge at overtage verden.

Er Salem en dæmon i Sabrina?

I stedet for en spyttende one-liner-kattedukke ifølge Sabrina the Teenage Witch-serien med Melissa Joan Hart-fronten, Netflix' Chilling Adventures of Sabrina Salem 3.0 er en dæmon-formskifter, der ankommer for at fungere som en beskytter … Dette er ret anderledes end 90'ernes tv-show cat og Archie Comics-versionen.

Er Salem en animatroniker?

For det meste er Salem en animatronisk marionet, der kun har mindre smerter for at ligne en rigtig kat.

Er Salem katten i Sabrinas kølige eventyr?

I store dele af Chilling Adventures of Sabrinas 4-sæsonsløb har den nu stum, non-speaking Salem sat sig i bagsædet på grund af seriestjernen Kiernan Shipkas virkelige kat allergi. … Men det er nu Luke Cook, der giver stemme til Salem i Chilling Adventures of Sabrina.

Anbefalede: