Logo da.boatexistence.com

Hvem er Leanne i tjener?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er Leanne i tjener?
Hvem er Leanne i tjener?

Video: Hvem er Leanne i tjener?

Video: Hvem er Leanne i tjener?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Kan
Anonim

Leanne Grayson er en ung barnepige hyret af Dorothy og Sean Turner til at hjælpe med at tage sig af deres nyfødte barn. Hun er portrætteret af Nell Tiger Free i Apple TV+-serien Servant.

Er Leanne en heksetjener?

Mange teorier omgiver den mystiske barnepige (Nell Tiger Free), der er kommet ind i livet af Sean Turner (Toby Kebbell) og hans kone Dorothy (Lauren Ambrose). Jeg afviser den populære tro på, at hun kan være en heks eller en psykopat, og jeg påstår i stedet, at Leanne faktisk er en helgen

Har Leanne i Servant kræfter?

Oprindelsen af Leanne Grayson og hendes kræfter har været et af de mest spændende mysterier i Servants centrum. I sæson 1 lærte seerne om hendes forbindelse til Church of the Lesser Saints, en kult, der besidder tilsyneladende overnaturlige kræfter, som de har til at "hjælpe" andre.

Hvad er der med splinterne i Servant?

Efter at have fjernet og ødelagt et uhyggeligt hjemmelavet halmkors, som barnepige Leanne Grayson placerede over baby Jerichos tremmeseng, begyndte Sean at opleve mærkelige kropslige reaktioner. Han mister sin smagssans og begynder at finde tilfældige, smertefulde splinter over hele kroppen.

Hvor er Leanne fra i Servant?

Nell Tiger Free som Leanne Grayson, en mystisk ung barnepige fra Wisconsin hyret af Turners til at passe "Jericho. "

Anbefalede: