Logo da.boatexistence.com

Hvad er en juniorsuite?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en juniorsuite?
Hvad er en juniorsuite?

Video: Hvad er en juniorsuite?

Video: Hvad er en juniorsuite?
Video: 19-часовая поездка на роскошном пароме🚢😴 Junior Suite✨ Пусан, Корея → Осака, Япония 2024, Kan
Anonim

Juniorsuiter er mindre end en almindelig suite, men endnu vigtigere, har typisk ikke en solid adskillelse mellem soveværelserne og opholdsstuen. Disse suiter har små opholdsområder, der er en forlængelse af soveværelset og ikke kommer med spisepladser.

Hvad er en juniorsuite i et hus?

Jeg tror, at Juniorsuite oftest defineres som et værelse, der ud over soveværelset har et separat opholds- og opholdsområde (men ikke et separat værelse). En suite er en bolig bestående af mere end et værelse; lejlighedsvis et enkelt stort værelse med klart definerede sove- og siddeområder.

Hvor stort er et juniorsuiteværelse?

I gennemsnit 40 til 45 kvadratmeter, juniorsuiterne er indrettet med enten to dobbeltsenge eller en kingsize seng, afhængigt af dine behov.

Hvor mange mennesker kan sove i en juniorsuite?

En juniorsuite sover norm alt op til fire gæster med en king-size seng (som konverteres til tvillinger) og en dobbelt sovesofa. På nogle skibe har juniorsuiter også en Pullman-seng og kan sove op til fem gæster. Juniorsuiterne er rummelige og har norm alt (men ikke altid) et badekar og et walk-in-closet.

Hvad betyder en suite på et hotel?

en sammenhængende række af værelser, der skal bruges sammen: en hotelsuite. et sæt møbler, især et sæt bestående af de grundlæggende møbler, der er nødvendige for et værelse: en soveværelsessuite.

Anbefalede: