Logo da.boatexistence.com

Hvordan bruges glamourøs i en sætning?

Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruges glamourøs i en sætning?
Hvordan bruges glamourøs i en sætning?

Video: Hvordan bruges glamourøs i en sætning?

Video: Hvordan bruges glamourøs i en sætning?
Video: Pythagoras sætning - bevis 2024, Kan
Anonim

Eksempler på glamourøs i en sætning Hun så glamourøs ud i sin formelle sorte kjole. Hun bar en glamourøs sort kjole. En privatdetektivs job er ikke så glamourøst, som folk tror.

Hvad betyder meget glamourøst?

adjektiv. fuld af glamour; charmerende eller fascinerende attraktiv, især på en mystisk eller magisk måde. fuld af spænding, eventyr og usædvanlig aktivitet: en udenrigskorrespondents glamourøse job.

Hvad er betydningen af glamour?

navneord. kvaliteten af fascinerende, tillokkende eller tiltrækkende, især ved en kombination af charme og godt udseende. spænding, eventyr og usædvanlig aktivitet: glamouren ved at være en opdagelsesrejsende. magi eller fortryllelse; stave; hekseri.

Hvad gør noget glamourøst?

Glamour handler for mig om at være fascinerende, magisk, charmerende og alt muligt smukt. Med hensyn til at være en glamourøs person ville han eller hun være en person, der lever et meget spændende liv, klæder sig elegant og har ynde og ro i enhver lejlighed. Vigtigst af alt er en glamourøs person en person, der har et venligt hjerte.

Hvad er en glamourøs kvinde?

: en smuk kvinde, der bærer sexet og attraktivt tøj og makeup. Hun er en seriøs skuespillerinde og ikke bare endnu en glamourpige.

Anbefalede: