Logo da.boatexistence.com

Er keck graduate institute en god skole?

Indholdsfortegnelse:

Er keck graduate institute en god skole?
Er keck graduate institute en god skole?

Video: Er keck graduate institute en god skole?

Video: Er keck graduate institute en god skole?
Video: Keck Graduate Institute (KGI), a member of The Claremont Colleges 2024, Kan
Anonim

Keck Graduate Institute bekymrer sig faktisk om din succes. Det var en fin afveksling fra UC-systemet, hvor man kun er en statistik, og jeg er spændt på at se, hvad fremtiden bringer. KGI har et fantastisk akademisk miljø med et stærkt fællesskab på grund af det støttende personale, fakultetet og de studerende.

Hvor svært er det at komme ind på Keck Graduate Institute?

Som du kan se fra ovenstående data, er Keck Graduate Institute (KGI) usædvanligt svært at komme ind på Ikke kun skal du sigte efter en 3,15, men også SAT-score omkring -. Det er ikke nemt at komme ind på Keck Graduate Institute (KGI), og du bliver nødt til at skille dig ud med mere end blot tal og data.

Er KGI en god skole?

Det er en af de førende livsvidenskabelige kandidatskoler med medarbejdere af høj kvalitet. Det er Claremont Consortiums første graduate-niveau. Instituttets uddannelser er region alt akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC).

Er Keck Graduate Institute tilknyttet USC?

A Keck Graduate Institute School of Medicine kunne være den femte medicinske skole i Los Angeles County. Nuværende skoler omfatter Keck School of Medicine i USC, David Geffen School of Medicine ved UCLA og Charles R. Drew University of Medicine and Science i det sydlige Los Angeles.

Er Keck Graduate Institute for profit?

Keck Graduate Institute blev grundlagt i 1997 og er en non-profit privat højere uddannelsesinstitution beliggende i forstadsmiljøet i den store by Claremont (befolkningsområde på 10.000 -49.999 indbyggere), Californien.

Anbefalede: