Logo da.boatexistence.com

Er et kandidatuniversitet en god skole?

Indholdsfortegnelse:

Er et kandidatuniversitet en god skole?
Er et kandidatuniversitet en god skole?

Video: Er et kandidatuniversitet en god skole?

Video: Er et kandidatuniversitet en god skole?
Video: Афины — греческий образ жизни. Легко тут ли жить? И конечно достопримечательности 2024, Kan
Anonim

Akkreditering. Fielding Graduate University er en 501(c)(3) nonprofit organisation akkrediteret af WASC Senior College and University Commission (WSCUC).

Er Fielding Graduate University lovligt?

Fielding Graduate University er akkrediteret af WASC Senior College and University Commission (WSCUC).

Er det et godt universitet?

Fielding er en enestående og unik institution. Fakultetet er fritænkende og dygtige klinikere. Studerende har en tendens til at være meget venlige over for hinanden og støttende. Jeg syntes, at oplevelsen var meget bindende og fik vidunderlige kontakter og venner.

Er Fielding Graduate University region alt akkrediteret?

Fielding Graduate University er en uafhængig, non-profit institution beliggende i Santa Barbara, Californien. Akkreditering/autorisation: Fielding Graduate University er region alt akkrediteret af Western Association of Schools and Colleges (WASC) indtil næste anmeldelse i 2018.

Er Fielding Graduate University for profit?

Fielding Graduate University, et privat non-profit-universitet med hovedkontor i Santa Barbara, Californien, er et region alt akkrediteret kandidat- og postgraduate-institut. Skolen har været førende inden for fjernundervisning siden dens grundlæggelse som et institut for distribueret læring for voksne akademikere i 1974.

Anbefalede: