Logo da.boatexistence.com

Hvor bor Lenny kravitz?

Indholdsfortegnelse:

Hvor bor Lenny kravitz?
Hvor bor Lenny kravitz?

Video: Hvor bor Lenny kravitz?

Video: Hvor bor Lenny kravitz?
Video: Charles & Eddie - Would I Lie To You (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

Da coronavirus-pandemien begyndte, besluttede Lenny Kravitz at aflyse sin verdensturné og vende tilbage til sit hjem på øen Eleuthera i Bahamas.

Hvor er Lenny Kravitz nu?

I en alder af 56, efter en lang og varig karriere i underholdningsindustrien, lever Kravitz livet på sine egne præmisser. Han bor i øjeblikket i en Airstream-trailer på stranden og arbejder i et optagestudie på Bahamas, hvor han tilbringer det meste af sin tid i disse dage.

Hvilken stat bor Lenny Kravitz i?

Mens Lisa og Jason bor i Topanga, Californien, deler Lenny sin tid mellem Paris og Bahamas, hvor hans mor blev født. Megan er nyhedsforfatter på tværs af Future Plc's Homes- titler.

Hvor er Lenny Kravitz-ranchen i Brasilien?

Jeg skal være landmand. To år senere gik han tilbage, denne gang fast besluttet på at gøre drømmeejendommen til sin egen. Så han købte hele den 1.000 hektar store ejendom. En betagende 18th århundrede kaffeplantage nær Rio De Janeiro, Brasilien, Lenny Kravitz' hus er enhver naturelskers drøm.

Lever Lenny Kravitz i en Airstream?

På trods af hans utrolige succes som kunstner er Lenny Kravitz' foretrukne sted at finde fred en lille Airstream-trailer, der er parkeret på kanten af den bahamiske strand. … Lenny Kravitz lever livet!!

Anbefalede: