Logo da.boatexistence.com

Hvorfor er den postsynaptiske membran vigtig?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor er den postsynaptiske membran vigtig?
Hvorfor er den postsynaptiske membran vigtig?

Video: Hvorfor er den postsynaptiske membran vigtig?

Video: Hvorfor er den postsynaptiske membran vigtig?
Video: Neuron Neuron Synapses (EPSP vs. IPSP) 2024, Kan
Anonim

Skeletmuskulaturens struktur og funktion Den postsynaptiske membran indeholder specifikke ACh-receptorer (AChR), koncentreret modsat de aktive zoner. Disse er en af de bedst karakteriserede ioniske kanaler. Deres åbning tillader ioner at flyde efter den specifikke binding af ACh.

Hvad er funktionen af en postsynaptisk membran?

I en kemisk synapse er den postsynaptiske membran membranen, der modtager et signal (binder neurotransmitter) fra den præsynaptiske celle og reagerer via depolarisering eller hyperpolarisering.

Hvorfor er binding til den postsynaptiske membran vigtig?

Bindingen af neurotransmittere, enten direkte eller indirekte, får ionkanaler i den postsynaptiske membran til at åbne eller lukke (Figur 7.1). Typisk ændrer de resulterende ionstrømme membranpotentialet i den postsynaptiske celle og medierer således overførslen af information over synapsen.

Hvorfor er postsynaptisk potentiale vigtigt?

Postsynaptisk potentiale (PSP), en midlertidig ændring i den elektriske polarisering af membranen af en nervecelle (neuron). … Evnen til at integrere flere PSP'er ved flere synapser er en vigtig egenskab ved neuroner og kaldes summation.

Hvad er effekten på den postsynaptiske celle?

De postsynaptiske strømme produceret ved synkron åbning og lukning af ionkanalerne ændrer membranpotentialet i den postsynaptiske celle Ændringer i potentiale, der øger sandsynligheden for at affyre et aktionspotentiale er excitatoriske, hvorimod dem, der mindsker denne sandsynlighed, er hæmmende.

Anbefalede: