Logo da.boatexistence.com

Har costco gazpacho?

Indholdsfortegnelse:

Har costco gazpacho?
Har costco gazpacho?

Video: Har costco gazpacho?

Video: Har costco gazpacho?
Video: "Gazpacho's" Cartoon Network promo 2024, Kan
Anonim

Santa Teresa Gazpacho-supper, $10 for to 1-liters kartoner Disse 1-liters kartoner med gazpacho fremstillet i Andalusien, Spanien, gør det super nemt at få din løsning. Bare pop toppen og hæld - selvom du bliver nødt til at tilføje dine egne toppings.

Sælger Costco gazpacho?

Santa Teresa Gazpacho koster 9,99 USD for 2-pakken. Varenummer 1252010.

I hvilken årstid er det bedst at spise gazpacho?

Gazpacho, der engang var henvist til det sydlige Spanien, er nu en meget populær suppe, forfriskende i de varme sommermåneder, men også underholdende i de kolde vintermåneder - dvs. spist indendørs. Selvom den smager bedst i sommermånederne, når tomaterne er mest modne og mest smagfulde, er det bestemt en suppe til alle årstider.

Hvem spiser gazpacho?

gazpacho, kold suppe af spansk køkken, især Andalusien. Det er en gammel ret nævnt i græsk og romersk litteratur, selvom to af hovedingredienserne i den moderne version, tomater og grøn peber, først blev bragt til Spanien fra den nye verden i det 16. århundrede.

Er alvalle gazpacho sund?

Det er en allround sund drink med kun et let forhøjet s altindhold. Men den når kun lige ind i den gule lyskrydszone. Det er lavt i sukker, lavt fedtindhold, lavt mættet fedt og glutenfrit. Den er også velegnet til vegetarer.

Anbefalede: