Logo da.boatexistence.com

Er livsstil et godt brand?

Indholdsfortegnelse:

Er livsstil et godt brand?
Er livsstil et godt brand?

Video: Er livsstil et godt brand?

Video: Er livsstil et godt brand?
Video: Japan er et godt match for dansk design og danske fødevarer 2024, Kan
Anonim

Desuden vurderer forbrugerrapporter LifeStyles Ultra Sensitive-kondomet som et af de top tre kondomer for styrke og pålidelighed. Og ifølge distributører er LifeStyles-kondomer traditionelt et af de tre bedst sælgende kondommærker på markedet.

Er LifeStyles et godt mærke af kondomer?

LifeStyles Skyn-kondomet passede og føltes langt bedre end konkurrenterne i vores test. … Polyisopren har den fordel, at det er et sikkert alternativ for folk med latexallergi Efter at have testet mere end 30 kondomer, anbefaler vi dette materiale som et overlegent alternativ til naturlig latex til alle kondombrugere.

Hvem laver Lifestyle-kondomer?

LifeStyles Condoms er et mærke af kondomer fremstillet af det tidligere australske selskab Ansell Limited, tidligere kendt som Pacific Dunlop Limited.

Hvad er inkluderet i livsstil?

En livsstil afspejler typisk en individets holdninger, levevis, værdier eller verdenssyn. … Livsstil kan omfatte synspunkter om politik, religion, sundhed, intimitet og mere. Alle disse aspekter spiller en rolle i at forme en persons livsstil.

Hvor længe er kondomer gode til?

Opbevar kondomer korrekt

Kondomer er letfordærvelige. Med korrekt opbevaring forbliver hankondomer effektive i tre år til fem år, afhængigt af producenten og i henhold til national politik. Kvindekondomer har en holdbarhed på fem år.

Anbefalede: