Hvor er poke sallet?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er poke sallet?
Hvor er poke sallet?

Video: Hvor er poke sallet?

Video: Hvor er poke sallet?
Video: Slik lager du Tinas Poke Bowl med laks 2024, September
Anonim

På trods af at den kudzu-lignende Phytolacca americana spirer op over alt i Nordamerika, er poke sallet, en ret lavet af plantens lidt mindre giftige blade, en regional ting, som kun er populær for Appalachia og det amerikanske syd.

Hvor finder du poke sallet?

En vild grøn, der vokser rigeligt i hele USA, er pokeweed især rigelig i Appalachia, en kulturel region, der følger Appalachian-bjergene fra det sydlige New York State til det nordøstlige Mississippi, såvel som resten af det amerikanske syd.

Hvor vokser pokebær?

Det findes ved skovkant, i hegnsrækker, under elledninger, græsgange, gamle marker, skovåbninger og andre lignende områder. Det er nogle gange en have- eller haveukrudt. Den findes fra Washington syd til Californien og derefter østpå gennem Arizona og New Mexico til Atlanterhavskysten, nordpå til Nebraska, Minnesota og Maine.

Kan du spise poke sallet?

Poke sallet er et ukrudt, der kan fourageres og findes i det østlige USA, og i Mississippi tilberedes og spises det meget ligesom du ville tilberede og koge spinat.

Vokser poke i Florida?

Pokeweed (Phytolacca americana) har en bred udbredelse fra det østlige Canada, ned gennem hele Florida, på tværs af de sydlige stater og op ad vestkysten til Washington State. De foretrækker sandet forstyrret jord. Ukrudtsplanter er vokset meget godt på toppen af drænhøjen på vores ejendom.

Anbefalede: