Logo da.boatexistence.com

Er resso-appen gratis?

Indholdsfortegnelse:

Er resso-appen gratis?
Er resso-appen gratis?

Video: Er resso-appen gratis?

Video: Er resso-appen gratis?
Video: Our Planet | Jungles | FULL EPISODE | Netflix 2024, Kan
Anonim

Beskrevet af virksomheden som en 'social musikstreaming-app', har Resso fået sin globale premiere i Indien og udbydes i både gratis og bet alte abonnementer … Med hensyn til af planer tilbyder Resso brugerne en gratis at bruge model, der er annonceunderstøttet og tilbyder musikstreaming ved 128 kbps.

Hvordan bruger jeg Resso-appen gratis?

Resso-appen tillader ikke gratis brugere at spille den sang, de vil høre, og tilbyder endda reklamer. For at få mere kontrol over appen, undgå annoncer og nyde musikstreaming i høj kvalitet, skal brugeren købe et abonnement på musikstreamingtjenesten.

Er Resso-appen sikker?

Resso menes at være en af de 47 kinesiske apps, der kan være forbudt i landet, men den er stadig tilgængelig på Google Play og App Store til download. Det kan dog blive fjernet fra begge applikationsbutikker, hvis det viser sig at være i strid med brugernes privatliv.

Er Resso en kinesisk app?

Online musikplatformen, Resso, er udviklet af ByteDance, en internetteknologi. I forvejen ejer Bytedance også TikTok, tidligere på året. Virksomhedens hovedkvarter er i Beijing, Kina. Så kommer appen åbenbart fra en kinesisk udvikler.

Er Resso bet alt?

Nogle af tjenesterne leveres til dig gratis ("Gratis tjenester"); mens andre tjenester kræver betaling, før du kan bruge dem ("Premium-tjenester").

Anbefalede: