Logo da.boatexistence.com

Blev wong snappet?

Indholdsfortegnelse:

Blev wong snappet?
Blev wong snappet?

Video: Blev wong snappet?

Video: Blev wong snappet?
Video: 14 Minutes of Ali Wong’s Best Jokes | Netflix 2024, Juni
Anonim

Det er ikke klart, om Abomination blev brudt eller ej, men hans venskab med Wong ser ud til at være ret nyt på begge måder, da Wong blev forvirret. Man troede tidligere, at Wong overlevede Snap, men manuskriptet til "Avengers: Endgame" bekræftede, at Wong faktisk fik støvbehandlingen.

Overlevede Wong snappet?

Timer efter angrebet på Greenwich Village var Thanos personligt ankommet til Jorden, fuldført Infinity Gauntlet og udført Snap, hvilket eliminerede halvdelen af livet i universet, inklusive Wong. Fem år senere, som et resultat af Blip, blev Wong genoplivet til live

Er Wong snappet?

Man troede tidligere, at Wong overlevede Snap, men "Avengers: Endgame"-manuskriptet bekræftede, at Wong faktisk fik støvbehandlingen.

Blev Wong dræbt af snappet?

Dette bekræfter, at han ikke døde i et øjeblik, ikke? Plakaten indikerer, at han er i live, men Endgame-scriptet bekræfter, at han døde i Snap. … Det lyder som om det er bedre for dem bare at sige, at han var i live hele tiden, medmindre jeg savner det i Endgame.

Kæmpede Wong vederstyggelighed?

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings byder på Wong besejrer Abomination i en kamp-turnering. Her er grunden til, at begge kæmpere deltager. Vederstyggelighed vil arbejde for Thunderbolt Ross for at skaffe ringene til regeringen eller den, der kører Thunderbolts. Advarsel!

Anbefalede: