Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev whanau ora etableret?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev whanau ora etableret?
Hvornår blev whanau ora etableret?

Video: Hvornår blev whanau ora etableret?

Video: Hvornår blev whanau ora etableret?
Video: Nat i djævelens kløft et af de mest forfærdelige steder i Rusland (del 1) 2024, Kan
Anonim

I 2010 blev Whānau Ora lanceret som en innovativ whānau-centreret tilgang til at understøtte whānau-velvære og udvikling. Udviklingen af Whānau Ora fandt sted, efter at Taskforcen for Whānau-centrerede initiativer fremlagde en rapport til regeringen i 2009.

Hvem udviklede Whānau Ora?

Den ærede Tariana Turia, minister med ansvar for Whānau Ora, introducerer begrebet Whānau Ora, og hvad det betyder for maori, primærpleje og alle newzealændere. Femogtyve kollektiver, der samler 158 udbydere over hele landet, er blevet udvalgt til at levere Whānau Ora-tjenester.

Hvem har ansvaret for Whānau Ora?

Disse kollektiver repræsenterer mere end 150 individuelle organisationer. Ministeren med ansvar for Whānau Ora, Hon Tariana Turia, annoncerer udnævnelsen af Whānau Ora regionale lederskabsgrupper.

Hvorfor er Whānau Ora vigtig?

Whānau Ora handler om øge individers velvære og whānau til at leve fuldendt liv og bruger kraften i whānau til at forbedre individers og whānaus velvære. Det giver whānau passende tjenester og support, så de kan blive mere selvstyrende og nå deres forhåbninger.

Hvad er Ora NZ?

besættelsesretsaftalen (ORA) sikrer dit hjem i et Arvida-pensionistsamfund for livet. En ORA er en licens til at bebo en bolig i et af Arvidas pensionistsamfund, uanset om det er en villa, lejlighed, serviceret lejlighed eller plejesuite.

Anbefalede: