Logo da.boatexistence.com

Var marmorhornets ægte?

Indholdsfortegnelse:

Var marmorhornets ægte?
Var marmorhornets ægte?

Video: Var marmorhornets ægte?

Video: Var marmorhornets ægte?
Video: ЕЙ ПОДРАЖАЛА МЭРИЛИН МОНРО# САМАЯ ЖЕЛАННАЯ АКТРИСА "ЗОЛОТОГО" ГОЛЛИВУДА# Рита Хейворт# 2024, Kan
Anonim

Flere videoer på YouTube. Disse videoer var nogle af de første bidrag til Marble Hornets, en tidlig fiktiv YouTube-gyserserie, der fik en kult-tilhængerskare og kan prale af en levende fandom på tværs af platforme selv i dag. Serien kørte i fem år og sluttede den 20. juni, samme dato som den begyndte.

Hvad skete der med Marble Hornets?

Fra den 16. juni 2019 har hovedkanalen over 100 millioner visninger. Den 3. august 2015 blev en opfølgningsserie med titlen Clear Lakes 44 uploadet til Marble Hornets-kanalen. Fra april 2016 blev Clear Lakes 44 annulleret, efter at medlemmerne af det kreative team gik hver til sit, som bekræftet af Wagner.

Er slenderman en marmorhornet?

Marble Hornets (forkortet MH) er en Slender Man-baseret YouTube-serie/ARE (Alternate Reality Experience). Det var den første Slenderman ARE, der blev skabt og satte trenden for dem, der fulgte, samt bragte Slender Man til et bredere publikum og påvirkede kanon.

Er Marble Hornets en ARG?

Marble Hornets er en YouTube- og Twitter-baseret ARG-mockumentary, der har været i gang siden den første video blev lagt ud den 20. juni 2009. Kanalen har på et år og en halv, fik 41.741 abonnenter og har fået imponerende 8.943.042 uploadvisninger.

Er der jump scares i Marble Hornets?

Set Marble Hornets-seriens karakterer er fantastisk skrevet, ville jeg forvente mere. Filmen er ikke særlig skræmmende. Den har nogle spændte øjeblikke, et par gode jump-scares, men den mister virkelig dampen omkring halvvejs, når den begynder at blive kedelig og gentagne.

Anbefalede: