Logo da.boatexistence.com

Er fircrest sikker?

Indholdsfortegnelse:

Er fircrest sikker?
Er fircrest sikker?

Video: Er fircrest sikker?

Video: Er fircrest sikker?
Video: Выберите, чтобы возвысить свой ум | Калибровка вашего внутреннего существа 2024, Kan
Anonim

Fircrest er i den 42. percentil for sikkerhed, hvilket betyder, at 58 % af byerne er sikrere og 42 % af byerne er farligere. Andelen af voldelig kriminalitet i Fircrest er 2,99 pr. 1.000 indbyggere i løbet af et standardår.

Er fircrest et sikkert sted at bo?

Fircrest er et familievenligt område at bo i; folk er venlige og taler generelt, når du passerer dem på fortovene. Nabolaget er et sikkert sted for familier, velholdte offentlige områder og masser af polititilstedeværelse.

Er University Place WA sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i University Place er 1 ud af 52. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er University Place ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Washington har University Place en kriminalitetsrate, der er højere end 59 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er North Bend WA sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i North Bend er 1 ud af 36. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er North Bend ikke et af de sikreste samfund i AmerikaI forhold til Washington har North Bend en kriminalitetsrate, der er højere end 75 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Er Pacific WA sikkert?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Stillehavet er 1 ud af 52. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Pacific ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Washington har Pacific en kriminalitetsrate, der er højere end 59 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Anbefalede: