Logo da.boatexistence.com

Er kryptisk graviditet genetisk?

Indholdsfortegnelse:

Er kryptisk graviditet genetisk?
Er kryptisk graviditet genetisk?

Video: Er kryptisk graviditet genetisk?

Video: Er kryptisk graviditet genetisk?
Video: Могу ли я выйти замуж, если у меня эпилепсия? 2024, Kan
Anonim

Selv om det er sjældent, , er det fuldstændig muligt for nogen at være uvidende om, at de er gravide, indtil sent i terminen eller endda indtil de får fødsel. Dette kaldes en kryptisk graviditet. "Jeg har helt sikkert set det, men det er ikke utroligt almindeligt," siger Dr.

Hvad er chancerne for en kryptisk graviditet?

Andelen af kryptiske graviditeter falder fra 1 ud af 475 graviditeter efter 20 uger til 1 ud af 2500 graviditeter, når den aktive fødsel begynder Da kvinder med kryptiske graviditeter først bliver opmærksomme på graviditeten i senere i graviditeten, kan de opleve følelsesmæssige forstyrrelser.

Hvordan ved du, om du har en kryptisk graviditet?

Kryptisk graviditet er en graviditet, der bliver uopdaget eller ubemærket, så der er muligvis ikke nogle typiske graviditetssymptomer som træthed, kvalme og opkastning, udeblevne menstruationer og mavehævelse.

Hvad kan forårsage en kryptisk graviditet?

Der er et par grunde til, at kryptiske graviditeter opstår. Typisk sker kryptiske graviditeter med folk der har hormonelle ubalancer - enten på grund af naturlige årsager, hormonel prævention eller nærmer sig overgangsalderen.

Kan du være gravid uden HCG?

En graviditet hvor der er lidt eller ingen påviselig HCG (humant choriongonadotropin) i moderens system, og selv fosteret kan forblive uopdaget af læger indtil fødslen. HCG er det hormon, der får en graviditetstest til at blive positiv. En baby, der producerer en meget lille mængde HCG, kan mislykkes i graviditetstesten.

Anbefalede: