Logo da.boatexistence.com

Hvornår er porchetta færdig?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er porchetta færdig?
Hvornår er porchetta færdig?

Video: Hvornår er porchetta færdig?

Video: Hvornår er porchetta færdig?
Video: This is my family's favorite Porchetta recipe 2024, Kan
Anonim

Forvarm ovnen til 500°. Smag porchetta til med s alt. Steg på rist i bageplade, vend én gang, i 40 minutter. Reducer varmen til 300° og fortsæt med at stege, drej panden og vend porchetta af og til, indtil et termometer, der kan aflæses i midten af kødet, registrerer 145°, 1 1/2-2 timer mere.

Hvilken temperatur skal porchetta tilberedes?

Forvarm ovnen til 425°F (220°C). Læg fedtsiden opad på en rist i en bradepande. Steg i en time, til fedtet er sprødt. Reducer varmen til 325º F (160°C), og kog indtil den indre temperatur når 168° F (75°C), ca. 60 til 80 minutter længere; test flere steder for at være sikker på din måling.

Kan du overkoge porchetta?

Med porchetta er hver enkelt skive nøjagtig den samme, hvormed jeg mener perfekt. Det er tilgivende. Tilbered rødt kød eller fjerkræ ved et uheld, og det bliver så tørt, at du lige så godt kan servere det sovsevæskede indhold i din papirgenbrugsbeholder til dine gæster. … vent, det er rigtigt, du kan stort set ikke overkoge porchetta

Hvilken temperatur skal Porketta være?

Placer stegen i en 10x15 tommer bradepande. Bages ved 325 grader F (165 grader C) i 1 til 1 1/2 time, eller indtil den indre temperatur for svinekød når 145 grader F (63 grader C).

Dækker du porchetta til, når du laver mad?

Hvis du bruger en udbenet steg, skal du binde med køkkensnor med 2-tommers mellemrum. Overfør til en stor skål og dæk med plastic wrap. Stil på køl i mindst 6 timer og gerne natten over.

Anbefalede: