Logo da.boatexistence.com

I roseanne var Jackie virkelig gravid?

Indholdsfortegnelse:

I roseanne var Jackie virkelig gravid?
I roseanne var Jackie virkelig gravid?

Video: I roseanne var Jackie virkelig gravid?

Video: I roseanne var Jackie virkelig gravid?
Video: Автомобильный кемпинг под дождем на горе - палатка на крыше - собака 2024, Kan
Anonim

Da Roseanne vendte tilbage i midten af 90'erne, var mange fans nysgerrige, om Roseanne Barrs graviditet i programmet betød, at hun var gravid i det virkelige liv. Og sandheden er, at det er gjort! I løbet af sæson 8 afslørede Roseanne, at hendes karakter blev gravid tre måneder tidligere.

Er Jackies baby på Roseanne en rigtig baby?

Alle Conner-børnene gjorde comeback på den længe ventede Roseanne-genstart (undtagen Jerry), men fans vil huske, at Roseanne Barr ikke var den eneste mor i programmet. … Hvis du har glemt det, så i "Labor Day"-afsnittet af Roseanne, som blev sendt i 1994, Jackies søn blev født og spillet af to sæt spædbørn-tvillinger

Var Jackie Harris virkelig gravid med Roseanne?

Så, var Laurie virkelig gravid, mens hun filmede Roseanne? Svaret er yes! … Jackie - som var hovedpersonen Roseanne Conners yngre søster i programmet - afslørede, at hun var gravid med sin første baby i den sjette sæson efter at have haft et one-night stand med en mand ved navn Fred.

Hvad skete der med tante Jackies baby på Roseanne?

Andy blev født som søn af Jackie og Fred i en sæson 6-episode af Roseanne, der blev sendt i august 1994, men han var mærkbart fraværende, da sitcom blev genoplivet tre år siden (og han fortsatte med at være MIA, da Roseanne forvandlede sig til The Conners i 2018). … The Conners vender tilbage med anden halvdel af sæson 2 den januar

Var det Roseannes rigtige søn i programmet?

Roseannes mindste karakter blev faktisk spillet af et sæt tvillinger, Cole Roberts og Morgan Roberts. Den yndige karakter af baby Jerry, hvis fulde navn i den elskede serie var Jerry Garcia Conner, sluttede sig til rollebesætningen i 1995.

Anbefalede: