Logo da.boatexistence.com

Hvor er portburwell?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er portburwell?
Hvor er portburwell?

Video: Hvor er portburwell?

Video: Hvor er portburwell?
Video: Hvor er sauen? - Myldrevideo | Aktiviteter for de minste 2024, Kan
Anonim

Port Burwell er et samfund på den nordlige bred af Lake Erie, i Bayham kommune i Elgin County, Ontario, Canada.

Hvilken sø er Port Burwell?

Placeret på den nordlige bred af Lake Erie, Port Burwell, kendt som "Jewel of Eries North Shore", ved virkelig, hvordan man lever det op! Port Burwell er hjemsted for Port Burwell Provincial Park, et marinemuseum og et historisk fyrtårn, to lystbådehavne, en hovedstrand udpeget med BLÅ FLAG. Port Burwell er virkelig en perle.

Skal du betale for at tage til Port Burwell-stranden?

Vi gik den 15 minutters gåtur som forventet og fandt et sted på stranden for at nyde dagen. $15 for et dagspas pr. køretøj.

Kan du svømme i Port Burwell?

Inden for Port Burwell Provincial Park kan besøgende nyde det varme, lave vand på parkens sandstrand. Et baseret svømmeområde og omklædningsfaciliteter er tilgængelige. Efter at have taget en svømmetur i det varme vejr, kan besøgende også nyde rekreative aktiviteter på stranden, herunder en 9 hullers frisbeegolfbane.

Hvor mange campingpladser har Port Burwell?

Området blev oprindeligt udpeget til Iroquois Beach Provincial Park i 1971, hvor det officielle navn blev ændret til Port Burwell Provincial Park i 1986. Den nuværende udvikling i parken omfatter 232 campingpladser på bordland over søen og to dages brugsområder med tilhørende parkeringspladser på strandsletten.

23 relaterede spørgsmål fundet

Anbefalede: