Logo da.boatexistence.com

Er whinchat en fugl?

Indholdsfortegnelse:

Er whinchat en fugl?
Er whinchat en fugl?

Video: Er whinchat en fugl?

Video: Er whinchat en fugl?
Video: Whinchat song,Buskskvett sang,Луговой чекан,tarier des prés chant,Braunkehlchen gesang,Paapje geluid 2024, Kan
Anonim

Whinchat er en lille siddende fugl. Den hopper eller løber på jorden og sætter sig ofte oven på lave buske. Den har en fremtrædende hvid stribe over øjet. … Fugle yngler i højlandsområder i det nordlige og vestlige Storbritannien med nogle få i Irland.

Hvad spiser en whinchat-fugl?

Whinchats er insektædende, og deres kost består derfor stort set af insekter. Typer af spiste insekter omfatter larver, edderkopper, larver, biller, orme, snegle og fluer. I efterårs- og vintermånederne lever de også af bær og nogle frø.

Hvor stor er en whinchat?

Beskrivelse. Whinchat er en korthalet fugl, der bevæger sig på jorden med små, hurtige humle og ofte vipper og vipper med vinger og hale. Den svarer i størrelse til sin slægtning, den europæiske robin (Erithacus rubecula), idet den er 12 til 14 cm (4,7 til 5,5 in) lang og vejer 13 til 26 g (0,46 til 0,92 oz).

Hvad er forskellen mellem en stonechat og en whinchat?

Generelt lysere end den lignende stensnak, har whinchat en karakteristisk bleg øjenstribe og en bleg hals. Hannerne er stribebrune foroven med orange bryst, men hunnerne er blegere. Whinchats har blege pletter i bunden af halen, mens Stonechat-haler er helt mørke.

Hvorfor kaldes det en stonechat?

Stonechatten er opkaldt efter sit kald, som lyder ligesom to små sten, der bliver ramt sammen! Den kan ses på hedeområder og mosede levesteder.

Anbefalede: