Logo da.boatexistence.com

Hvad er et synonym for femininiteter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er et synonym for femininiteter?
Hvad er et synonym for femininiteter?

Video: Hvad er et synonym for femininiteter?

Video: Hvad er et synonym for femininiteter?
Video: Feminin energi 2024, Kan
Anonim

På denne side kan du opdage 35 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og relaterede ord for femininitet, som: feminitet, selfhood, kvindelighed, kvindelighed, feminint princip, svaghed, kvindelighed, mulebrity, mildhed, delikatesse og kvindelighed.

Hvad er synonymet for feminint?

På denne side kan du opdage 42 synonymer, antonymer, idiomatiske udtryk og beslægtede ord for feminin, som: delicate, yndefuld, raffineret, kvindelig, kvindelig, følsom, vixenish, jomfruelig, dameagtig, feminin og umanelig.

Hvad er synonymet for blødhed?

blødhedsnavn. egenskaben ved at give ringe modstand mod tryk og let at skære eller støbe. Synonymer: umanliness, uklarhed, blidhed, tåge, blødhed, slørethed, utydelighed, femininitet, femininitet, tøser, kvindelighed, uegnethed, mildhed.

Hvad er antonymet til feminint?

feminine Tilføj til liste Del. Feminint er det modsatte af maskulint. Hvis det har noget at gøre med piger og kvinder, betragtes det som feminint.

Hvad er meningen med kvindelighed?

: kvaliteten eller tilstanden af at være kvindelig (som i at have egenskaber som skønhed eller mildhed, der traditionelt forbindes med en kvinde) Efter årtier med at definere ideel kvindelighed baseret på ydmyghed og positivitet, det er ikke underligt, at vi bliver smidt af en, der rejser sig og siger: Jeg er vred, jeg blev forurettet, og jeg …

Anbefalede: