Logo da.boatexistence.com

Har draupadi fornærmet duryodhana?

Indholdsfortegnelse:

Har draupadi fornærmet duryodhana?
Har draupadi fornærmet duryodhana?

Video: Har draupadi fornærmet duryodhana?

Video: Har draupadi fornærmet duryodhana?
Video: कैसे किया द्रौपदी ने दुर्योधन का अपमान? | महाभारत (Mahabharat) | B. R. Chopra | Pen Bhakti 2024, Juli
Anonim

Det var Bhima, Arjuna og tvillingebrødrene sammen med deres følger, der havde været vidne til Duryodhanas fald og grinet sammen med deres tjenere. I sanskritteksten er Draupadi slet ikke nævnt i scenen, hverken grinende eller fornærmende Duryodhana.

Hvad sagde Duryodhana til Draupadi?

Så snart Draupadi nåede dertil, trak Duryodhana hende i håret og sagde, at vi har vundet dig i gambling. Derfor vil du beholde dig i dine tjenestepiger. Duryodhana bad Draupadi om at sidde på hendes lår, og da hun hørte dette, begyndte hun at sørge.

Sad Draupadi på Duryodhanas skød?

Efter at have undladt at klæde Draupadi af, Duryodhana klappede derefter hans venstre lår og beordrede hende til at sidde på hans skød. Dette gjorde Draupadi rasende, som forbandede Duryodhana til at dø med et brækket lår.

Hvem fornærmede Draupadi i Duryodhanas domstol?

Et af de mest brændende øjeblikke i vores mytologi må være vastraharana, afklædningen af Draupadi i Kaurava-retten. Allerede før Duhshasana begynder at rive sit tøj af, er hun blevet manipuleret, slæbt ind i retten i et blodplettet tøj, trukket i håret og fornærmet af Duryodhana og Karna

Fornærmede Karan Draupadi?

Karna kæmper og udskælder pandavaerne ved den legendariske gambling-kamp under det kongelige indvielsesritual. Der bruger Karna de mest udsøgte ord til at fornærme Draupadi, der tager Pandavas bitterhed for Karna til et meget mere følelsesmæssigt niveau fra det, der tidligere var en strid om respektive kampdygtighed.

Anbefalede: