Logo da.boatexistence.com

Er blikkenslagere tape nødvendigt?

Indholdsfortegnelse:

Er blikkenslagere tape nødvendigt?
Er blikkenslagere tape nødvendigt?

Video: Er blikkenslagere tape nødvendigt?

Video: Er blikkenslagere tape nødvendigt?
Video: Everything You Need to Know About TEFLON Tape (PTFE) | GOT2LEARN 2024, Kan
Anonim

Også kendt som PTFE-tape, bruges generelt som tætnings- og smøremateriale, perfekt til montering af armaturer i køkkenet og badeværelset. Faktisk er det vigtigt at bruge gevindtape til disse husholdnings-messingbeslag, medmindre der er en gummitætning eller -pakning på plads.

Hvornår bør du ikke bruge blikkenslagertape?

En vigtig ting at huske er, at PTFE-tape ikke bør bruges ved tilslutning af PVC-fittings eller ventiler med et hungevind (FPT) Hvis tapen bruges på hunforbindelser, der kan opstå en kilevirkning, som vil forårsage stor belastning af samlingen under monteringen. PTFE-tape garanterer ikke en lækagefri forbindelse.

Kan jeg bruge elektrisk tape i stedet for blikkenslager-tape?

Elektrisk tape fungerer lige så godt på rør som blikkenslagertape.

Hvad bruges blikkenslagertape til?

Simpelt sagt, at kalde det blikkenslagerbånd er en passende beskrivelse for dets brug og anvendelse. Den bruges til at skabe en vandtæt forsegling mellem samlinger og bruges også til at smøre samlingerne for at gøre gevindet glattere og nemmere at skille ad.

Hvor mange gange skal du pakke blikkenslagertape?

Du ønsker altid at vikle tætningstape rundt om gevindrørsfitting i urets retning. I de fleste tilfælde bør du til en ny samling kun påføre to eller tre omslag tape På ældre montering, hvor gevindene kan være beskadiget, kan du overveje at tilføje et par flere omslag, men behold antallet af deformeres til et minimum.

Anbefalede: