Hvornår blev blowback opfundet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev blowback opfundet?
Hvornår blev blowback opfundet?

Video: Hvornår blev blowback opfundet?

Video: Hvornår blev blowback opfundet?
Video: Советские актеры и их дети/СТАЛИ ПРЕСТУПНИКАМИ И УБИЙЦАМИ 2024, Oktober
Anonim

"Blowback" er et CIA-udtryk, der første gang blev brugt i marts 1954 i en nyligt afklassificeret rapport om operationen i 1953 for at vælte Mohammed Mossadeghs regering i Iran.

Hvem opfandt blowback?

John Garand udviklede systemet i et mislykket forsøg på at erstatte M1903 bolt-action riffel i begyndelsen af 1920'erne. Garands prototyper fungerede godt med amerikansk militær.

Hvad var den første blowback-pistol?

I 1903 og 1905 introducerede Winchester Repeating Arms Company de første semi-automatiske rimfire og centerfire rifler designet specielt til det civile marked. Winchester Model 1903 og Winchester Model 1905 opererede efter princippet om tilbageslag for at fungere semi-automatisk.

Bruger en ak47 et blowback-system?

På trods af deres åbenlyse fordele blev AK-47 og AKM af det sovjetiske militær anset for at have problemer med nøjagtigheden, primært på grund af rekylstyrker genereret af den kraftfulde 7,62 mm runde og andre styrker kendt somblowback , der blev genereret af våbnens tunge interne mekanismer.

Har alle våben tilbageslag?

Der har været snesevis af forskellige typer design gennem årene for at få en pistol til at gøre dette, men sandsynligvis er 99 % af halvautomatiske pistoler enten blowback-design eller rekylbetjent.

Anbefalede: