Logo da.boatexistence.com

Dør wally west?

Indholdsfortegnelse:

Dør wally west?
Dør wally west?

Video: Dør wally west?

Video: Dør wally west?
Video: Iris - You are not my Barry 〽️ 2024, Kan
Anonim

Alligevel, han pressede på, ofrede sig selv og sluttede sig til Speed Force. Wallys død var hjerteskærende for både karaktererne og fansene. Selvom han og hans kæreste Artemis gik midlertidigt på pension, blev de i løbet af sæson 2 trukket tilbage til den superheltemodige livsstil.

Er Wally West stadig i live?

Kid Flash (rigtige navn Wallace Rudolph "Wally" West, 11. november 1994-20. juni 2016) var et stiftende medlem af holdet. Han var nevø og tidligere sidemand til Barry Allen.

Hvilken episode dør Wally?

Wally døde i sæson 2-finalen, da det blev klart, at speedsternes forenede indsats var alt, hvad der ville være i stand til at stoppe hvirvelen forårsaget af Magnetic Field Disruptor, skabe en slags tornado, der skulle stoppes for enhver pris.

Døde Wally West lynhurtigt?

Mens Kid Flash ikke dukkede op på skærmen, blev hans fravær forklaret og hans indflydelse anerkendt, hvor Bart West-Allen afslørede, at hans onkel havde en hånd med at træne ham. Dette bekræftede, at Wally West stadig er i live og en aktiv helt i fremtiden for Arrowverse.

Hvad skete der lige med Wally West?

Wally havde superevner, hovedsageligt hurtighed, ligesom Barry Allen. … Han og The Flash slog sig sammen i en periode, men til sidst besluttede Kid Flash sig for at forlade Central City på en sjælesøgningsrejse. Han endte i et kloster i Kina, hvor han sluttede sig til Legends of Tomorrow i sæson 3 af den serie.

Anbefalede: