Logo da.boatexistence.com

Er skimme lavet i Kina?

Indholdsfortegnelse:

Er skimme lavet i Kina?
Er skimme lavet i Kina?

Video: Er skimme lavet i Kina?

Video: Er skimme lavet i Kina?
Video: ГЕНИАЛЬНОЕ БЛЮДО ИЗ СССР ОЧИЩАЮЩЕЕ СОСУДЫ 2024, Kan
Anonim

'Skims' produceres ikke i USA. Selvom mærket har afvist at angive den nøjagtige placering af fremstillingen, er mange "Skims"-varer mærket med “Made In China”og "Made In Turkey. "

Hvor bliver Skims fremstillet?

Men tilbage i 2019 stod Kardashian West over for kontroverser for at fremstille SKIMS i Tyrkiet på grund af hendes armenske arv. Som svar meddelte Kardashian West, at hun ville bygge en fabrik i Armenia.

Hvor importeres Skims?

Kim Kardashian afslører, at hun er 'spændt' over at åbne Skims-fabrikken i Armenia… efter at være blevet kritiseret for at lave produkter i Tyrkiet. Hun er stolt af sin armenske arv.

Hvem ejes Skims af?

A'ja Wilson [Foto: Skims] West lancerede SKIMS i 2019 sammen med sin forretningspartner Jens Grede. Det var oprindeligt fokuseret på shapewear designet til at forbedre en kvindes kurver. Men i løbet af de sidste to år har mærket udvidet sig til at skabe undertøj og andre basics som slipkjoler og pyjamas lavet af elastiske stoffer.

Hvem laver skim shapewear?

Kim Kardashians shapewear-virksomhed har sluttet sig til the unicorn club. Det to år gamle brand, kaldet Skims, har rejst 154 millioner USD i ny finansiering fra Josh Kushners Thrive Capital såvel som fra eksisterende investorer Imaginary Ventures og Alliance Consumer Growth.

Anbefalede: