Logo da.boatexistence.com

Hvad spiser smallmouth bass?

Indholdsfortegnelse:

Hvad spiser smallmouth bass?
Hvad spiser smallmouth bass?

Video: Hvad spiser smallmouth bass?

Video: Hvad spiser smallmouth bass?
Video: The Best Smallmouth Bass Bait Ever! #shorts 2024, Juli
Anonim

DIET: Unge småmundede basser lever af plankton og umodne akvatiske insekter. Smallmouth bass er også kendt for at være kannibalistisk. Voksne småmundede basser kan leve af krebs, fisk og akvatiske og terrestriske insekter.

Hvad er den bedste lokkemad til smallmouth bass?

Smallmouth Bass Fishing Baits

Nogle af de mest produktive lokker til stream smallmouth-fiskeri er 1/4-ounce spinnerbait og buzz baits Blød plastik lokker, som f.eks. edderkoppe-lignende plastik (rigget på 1/8- til 1/4-ounce jigheads), tube lokkemad, jerk lokkemad og 6-tommer plastik orme er også populære.

Hvad er en smallmouth bass yndlingsmad?

Småmunden vil stadig gå efter insekter, men dens yndlingsmad er norm alt krebsen eller krebs… Smallmouth bass har også en tendens til at kunne lide dybere og køligere vand end largemouth, og smallmouth vil virkelig blive aktiv mellem 40 grader Fahrenheit og omkring 65 grader Fahrenheit.

Spiser småmunde orme?

Småmunde tager derfor orme på en lav struktur, dyb struktur og suspenderet derimellem. Smallmouths spiser orme i floder, i søer, i reservoirer og i De Store Søer. Men enhver gammel orm duer ikke.

Hvad er det bedste tidspunkt på dagen at fange smallmouth bass?

Den bedste tid på dagen til at fiske med smallmouth bass er enten det første om morgenen fra daggry til et par timer efter solopgang eller sidst på eftermiddagen et par timer før solopgang til kl. skumring.

Anbefalede: