Logo da.boatexistence.com

Er allons-y ét ord?

Indholdsfortegnelse:

Er allons-y ét ord?
Er allons-y ét ord?

Video: Er allons-y ét ord?

Video: Er allons-y ét ord?
Video: Allons-y Debussy! || UP CLOSE [CC] 2024, Kan
Anonim

Den franske sætning allons-y (udtales "ah-lo(n)-zee") er en, du kan finde på at bruge, hvis du rejser med venner eller skal i gang med noget. … Fransktalende bruger det til at meddele, at det er tid til at tage afsted eller for at indikere begyndelsen på en aktivitet

Hvordan bruger du Allons?

Imperativt fransk udtryk

Brugsnoter: Allons-y, nous imperativ for aller (to go) efterfulgt af obligatorisk adverbialpronomen y, bruges kun som "lad os gå": for at signalere, at det er tid til at forlade og/eller at annoncere starten på en ny aktivitet. Notre reservation est à 19h00, allons-y.

Hvad er y Allons-y?

Allons-y betyder " lad os gå ".

Hvad er forskellen mellem on'y va og Allons-y?

Denne sætning KAN understreges med et udråbstegn "On y va !" -> " Vi skal!", udtrykker begejstring og i nogle tilfælde oversættes til "Lad os gå!"). Hvad angår "Allons-y !", er det i L'Impératif Présent, som udtrykker kommandoer og råd, og er den bogstavelige oversættelse af "Lad os gå! ".

Hvorfor siger Doctor Who Allons-y?

At slutte sig til pantheonet af fantastiske tv-vendinger, som "D'oh", "How you doin'?", og "Did I do that?", er en fransk sætning fra et britisk sci-fi-show-" Allons-y!" Det betyder "lad os gå", hvilket gør det til et passende slagord for den tiende læge, som sandsynligvis ville eksplodere en Fit Bit med alle sine løb rundt.

Anbefalede: