Logo da.boatexistence.com

Hvad er quantizer i matlab?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er quantizer i matlab?
Hvad er quantizer i matlab?

Video: Hvad er quantizer i matlab?

Video: Hvad er quantizer i matlab?
Video: What IS Angular Momentum? 2024, Kan
Anonim

Quantizer-blokken diskretiserer inputsignalet ved hjælp af en kvantiseringsalgoritme Blokken bruger en rund-til-nærmeste metode til at kortlægge signalværdier til kvantiserede værdier ved outputtet, der er defineret af kvantiseringsintervallet. Et jævnt inputsignal kan antage en trappetrinsform efter kvantisering.

Hvordan plotter du en kvantizer i Matlab?

y=kvantisere(q, x) bruger kvantiseringsobjektet q til at kvantisere x. Når x er en numerisk matrix, kvantiseres hvert element i x. Udgangen y returneres som en indbygget double. Når x er en celleopstilling, kvantiseres hvert numerisk element i celleopstillingen.

Hvad er quantizer i Simulink?

Beskrivelse. Kvantiseringsblokken sender sit inputsignal gennem en trappe-trinsfunktion, så mange nabopunkter på inputaksen er afbildet til et punkt på outputaksen. Effekten er at kvantisere et jævnt signal til et trappetrin-output.

Hvad er kvantisering, og hvorfor bruges det?

Kvantisering er processen med at kortlægge kontinuerlige uendelige værdier til et mindre sæt af diskrete endelige værdier. … Kvantisering introducerer forskellige fejlkilder i din algoritme, såsom afrundingsfejl, underløb eller overløb, beregningsstøj og grænsecyklusser.

Hvad er formålet med kvantisering?

Kvantisering er processen til at konvertere et kontinuerligt område af værdier til et begrænset område af diskrete værdier. Dette er en funktion af analog-til-digital-konvertere, som skaber en række digitale værdier til at repræsentere det originale analoge signal.

Anbefalede: