Logo da.boatexistence.com

Hvad er odm gear?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er odm gear?
Hvad er odm gear?

Video: Hvad er odm gear?

Video: Hvad er odm gear?
Video: How to EASILY Find The ODM Gear - Fortnite ODM Gear Locations (Attack On Titan) 2024, Kan
Anonim

Det rundstrålende mobilitetsudstyr (立体機動装置 Rittai kidō sōchi?) er en type udstyr udviklet af mennesker, der giver stor mobilitet, når man står over for Titaner i kamp. Det giver brugeren mulighed for at kæmpe i et 3D-rum i modsætning til et 2D-rum.

Fungerer ODM-udstyr i det virkelige liv?

Rigtigt ODM-udstyr ville også være begrænset af en brugers neurologi og sanser Folk kan kun reagere på en stimulus et vist stykke tid efter at have sanset det. En ægte ODM-udstyrsbruger, som vi hermed vil omtale som en spejder, kunne bogstaveligt t alt ikke reagere på modkørende forhindringer, hvis de nærmede sig for hurtigt.

Hvem har lavet ODM-udstyret?

Det vertikale manøvreringsudstyr (立体機動装置 Rittai kidō sōchi?) er et sæt eksperimentelt udstyr udviklet af opfinderne Angel A altonen og Xenophon Harkimo, der giver mulighed for stor mobilitet, når man møder titaner i kamp. Udstyret gør det muligt for brugeren at kæmpe i et 3D-rum i modsætning til et 2D-rum.

Hvad er rækkevidden af ODM-udstyr?

Det er en rækkevidde på lidt over tre meter (eller 10,29 fod), klart forkert i betragtning af, hvad vi har set i showet. Vores estimater for indvendig diameter og trådtykkelse var dog allerede meget generøse, og vi "rundede" den udvendige diameter op til 20 cm.

Hvorfor spiser titaner mennesker?

Titaner spiser mennesker på grund af et underbevidst ønske om at genvinde deres menneskelighed. En ren titan kan kun genvinde sin menneskelighed ved at forbruge en af de ni titanskiftere – et faktum, de er instinktivt opmærksomme på dette faktum, hvilket gør mennesker til deres primære mål.

Anbefalede: