Logo da.boatexistence.com

Vokser pieris japonica i skygge?

Indholdsfortegnelse:

Vokser pieris japonica i skygge?
Vokser pieris japonica i skygge?

Video: Vokser pieris japonica i skygge?

Video: Vokser pieris japonica i skygge?
Video: НЕПОВТОРИМОЙ КРАСОТЫ яркий вечнозеленый кустарник с изысканным ароматом! 2024, Kan
Anonim

Pieris-buske vokser og blomstrer bedst, når de plantes i fuld sol eller halvskygge. De vil vokse i dyb skygge, men blomstrer generelt ikke så godt, og den nye løvvækst er norm alt ikke så strålende.

Kan Pieris vokse i skygge?

Pieris er tolerant over for halvskygge og er tolerant over for de fleste haveforhold. Pieris ser godt ud plantet med andre syreelskende buske såsom Rhododendron og Camellia for at skabe en buskkant med lav vedligeholdelse. Pieris kræver ikke rutinebeskæring.

Hvor meget sol har en Pieris brug for?

Mængden af solskin varierer også meget: solen skinner i mindre end 1.600 timer om året i Bretagne og det fjerne nord, i 1, 660 timer i Paris, i omkring 2.000 timer i centrum-syd, og i mere end 2.500 timer langs middelhavskysten.

Vokser japonica i skygge?

Fatsia japonica producerer usædvanlige hvide blomster i det sene efterår, norm alt fra oktober til november. De er ikke særlig talrige, og selvom de har nyhedsværdi, dyrke denne plante for dens blade. De vokser bedst i halvskygge og tåler fuld skygge godt Undgå at dyrke dem i fuld sol.

Har Pieris japonica brug for sol?

Denne plante foretrækker fuld sol frem for delvis skygge. Foretrækker fugtig, veldrænet, sur jord beriget med organisk materiale. Den er intolerant over for våd jord og har brug for beskyttelse mod vintervind. Problemer: Bladplet, afdøde, nematoder og kniplinger er store problemer.

Anbefalede: