Logo da.boatexistence.com

Skal du tage lunesta med mad?

Indholdsfortegnelse:

Skal du tage lunesta med mad?
Skal du tage lunesta med mad?

Video: Skal du tage lunesta med mad?

Video: Skal du tage lunesta med mad?
Video: 3 ТОП БЛЮДА ИСПАНИИ / БУТЕРБРОДЫ ПИНЧО / ПАЭЛЬЯ / КРЕМА КАТАЛАНА,SUB ENG. 2024, Kan
Anonim

Patienter bør rådes til at tage LUNESTA lige før de går i seng, og kun når de er i stand til at blive i sengen en hel nat (7-8 timer), før de er aktive igen. LUNESTA tabletter bør ikke tages sammen med eller umiddelbart efter et måltid.

Skal du tage Lunesta på tom mave?

Tag denne medicin gennem munden med et glas vand. Følg anvisningerne på receptetiketten. Det er bedre at tage denne medicin på tom mave og kun når du er klar til at gå i seng. Tag ikke din medicin oftere end anvist.

Hvad sker der, hvis du tager Lunesta sammen med mad?

eszopiclonmad

Tag eszopiclon sammen med et fedtrigt eller tungt måltid kan forsinke begyndelsen af søvnFor hurtigere indsættende søvn bør eszopiclon ikke administreres sammen med eller umiddelbart efter et fedtrigt eller tungt måltid. Dette vil gøre det lettere for din krop at absorbere medicinen.

Hvor lang tid efter jeg har spist Kan jeg tage Lunesta?

Undgå at tage eszopiclon inden for 1 time efter at have spist et fedtrigt eller tungt måltid. Dette vil gøre det sværere for din krop at absorbere medicinen.

Hvor hurtigt før sengetid skal jeg tage Lunesta?

Tag eszopiclone lige før du går i seng, når du er klar til at gå i seng, eller når du har problemer med at falde i søvn. Denne medicin virker meget hurtigt på at få dig til at sove. Tag ikke denne medicin, når din tidsplan ikke tillader dig at få en hel nats søvn (7 til 8 timer).

Anbefalede: