Logo da.boatexistence.com

Hvornår er pert-testen?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår er pert-testen?
Hvornår er pert-testen?

Video: Hvornår er pert-testen?

Video: Hvornår er pert-testen?
Video: Free PERT Math Practice Test 2024, Kan
Anonim

The Postsecondary Education Readiness Test (PERT) er en test, der administreres af Florida College System. Du kan tage denne test når som helst på året, men registreringsprocedurerne vil variere fra institution til institution.

Er PERT-testen svær?

Hvor svær er PERT-testen? PERT-testen kan være svær, så det er vigtigt at forberede sig. Selvom det ikke er en bestået/ikke-bestået test, kan studerende, der klarer sig godt, springe afhjælpende kurser over og spare penge og tid, så indsatsen er høj. Resultaterne varierer fra 50 til 150, og matematik anses generelt for at være den sværeste del af testen.

Kan jeg tage sagen online?

Du vil modtage en e-mail fra [email protected] inden for 5 hverdage fra din første anmodning med instruktioner til at tage PERT online, som vil omfatte nødvendige sektioner, adgangsnøgler og andre relevante oplysninger.

Er pert-eksamenen tidsbestemt?

P. E. R. T. vurdering er en computertilpasningstest (C. A. T.) og er ikke tidsindstillet. Den gennemsnitlige tid til at gennemføre matematik og skrive delprøver er cirka 30 minutter. Gennemsnittet for læsetesten er en time.

Hvad bruges PERT-testen til?

The Postsecondary Education Readiness Test (PERT) er Floridas tilpassede fælles placeringstest. Formålet med PERT er at bestemme nøjagtig kursplacering baseret på den studerendes færdigheder og evner.

Anbefalede: