Hvornår skal man spise kålrabi?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår skal man spise kålrabi?
Hvornår skal man spise kålrabi?

Video: Hvornår skal man spise kålrabi?

Video: Hvornår skal man spise kålrabi?
Video: Hvor Meget Protein Skal Man Spise og Hvorfor? 2024, Oktober
Anonim

Mens kålrabiløgene er, hvad du norm alt vil se blive solgt, så gå ikke glip af muligheden for at hente dem, hvis du ser grøntsagerne stadig vedhæftet - de er lækre og kan spises rå i salat, hvis de er unge og møre, eller sauteret eller dampet som sennepsgrønt.

Hvad er den bedste måde at spise kålrabi på?

Skær, julienne eller riv det i din salat eller slaw for et godt knas og en frisk, men let krydret smag. Det kan også koges - kogt, dampet, sauteret, stegt eller stegt. Oftere end ikke bruger jeg den dog rå for dens tiltalende milde smag og udt alte sprødhed.

Hvordan spiser du rå kålrabi?

Simpel tilberedning: Mør, ung kålrabi er lækker spist rå. Skræl det ydre skind med en skærekniv. Skær, skær eller riv, og tilføj til salater. Brug på rå grøntsagsfade eller server med en cremet dip.

Hvornår skal du vælge kålrabi?

Stor, ældre kålrabi er sej og træagtig, og den kan have en bismag. Begynd at høste (træk eller skær ved jordoverfladen) når de første stængler er omkring en tomme i diameter. Fortsæt høst, indtil stilkene er 2 til 3 tommer i diameter.

Kan du spise grøn kålrabi?

Chiffonad dem fint og smid dem i en vinaigrette, eller giv dem en groft hakke og enten damp eller sauter dem, som du ville gøre med grønkål eller grønkål. Kålrabi er beskyttet af en tyk hud, som enten er lilla eller lysegrøn. … Kålrabi er lige så velsmagende rå eller kogt.

Anbefalede: