Logo da.boatexistence.com

Har tom cavanagh forladt blitzen for altid?

Indholdsfortegnelse:

Har tom cavanagh forladt blitzen for altid?
Har tom cavanagh forladt blitzen for altid?

Video: Har tom cavanagh forladt blitzen for altid?

Video: Har tom cavanagh forladt blitzen for altid?
Video: Красивая история о настоящей любви! Мелодрама НЕЛЮБОВЬ (Домашний). 2024, Kan
Anonim

Efter syv sæsoner og en række forskellige Wellses fra flere universer, vil Tom Cavanagh forlade The Flash Selvom det bliver svært at forestille sig CW-superhelteserien uden en variation af Harrison Wells har Cavanagh afsløret, hvorfor han i sidste ende besluttede at forlade serien efter så lang tid.

Forlader Tom Cavanagh The Flash?

Det blev for nylig afsløret ved Deadline, at både Carlos Valdes og Tom Cavanagh vil forlade The Flash som stamgæster i den syvende sæson Cavanagh har siden fulgt op på denne meddelelse med en interview med Entertainment Weekly, hvor han gav sine tanker om, hvad der lå bag hans beslutning om at forlade showet.

Hvorfor forlod Tom Cavanagh The Flash?

More The Flash

Men med showet på vej ind i en ny æra, siger Cavanagh, at han besluttede, at det var tid til at skilles, og gjorde det klart for Entertainment Weekly var "afgjort [hans] beslutning" om at forlade showet. … Wells-karaktererne har været sjove, men som vi siger, serien hedder The Flash, og det vil være fint uden mig.”

Vil Tom Cavanagh vende tilbage til omvendt flash?

Selv om det er et stykke tid siden, at fans så Reverse-Flash, fortæller Cavanagh til TVLine et håb, han har for The Flash, når det bliver tid til, at showet afslutter sit løb: … Men selvom han ikke nævnte, at han d gentager sin rolle, hvis Reverse-Flash skulle dukke op igen, hans tilbagevenden er stadig mulig

Forlader Cisco The Flash 2021?

'" Selvom Cisco har sagt farvel til Central City, vil han være tilbage til de sidste to afsnit af denne sæson, hvor Valdes fortæller EW, at han kan vende tilbage i fremtiden. Valdes bekræftede, at hans karakter ikke ville blive dræbt, "det er et farvel, men det er ikke så tragisk, fordi det lader døren stå åben for Cisco. "

Anbefalede: