Logo da.boatexistence.com

Kan du mikroovne tamales?

Indholdsfortegnelse:

Kan du mikroovne tamales?
Kan du mikroovne tamales?

Video: Kan du mikroovne tamales?

Video: Kan du mikroovne tamales?
Video: Can You Cook A Steak in The Microwave? 2024, Kan
Anonim

Hemmeligheden bag den perfekte tamale i mikrobølgeovn er at pakke hver ind i et fugtigt køkkenrulle. Anbring dem på en tallerken, der tåler mikroovn, og sørg for, at der er plads imellem dem. Opvarm tamales i et til to minutter … Hvis dine tamales er frosne, så lad dem tø op i køleskabet i et par timer, før de sættes i mikrobølgeovn.

Mikroovner du tamales i majsskallet?

A mikrobølgedamper er en sikker og nem måde at dampe tamales på inden for 5 minutter. … Læg de optøede tamales i en mikrobølgeovn, og behold majsskallen på og fjern dem ikke. Skallen vil fungere som et beskyttende lag for at hjælpe med at holde fugten inde og holde tamales form under dampning.

Kan du mikroovne frosne tamales?

MIKROBØLNING: Pak 1 frossen tamale ind i fugtigt køkkenrulle og opvarm i ca. 3:30-4:00 minutter eller pak optøet tamale ind i fugtigt køkkenrulle og opvarm i ca.:00-2:30 minutter. For 2 frosne tamales kædes i køkkenrulle og opvarmes i 7 minutter.

Er mine tamales allerede kogte?

Tamales er færdige, når Masa-dejen omkring kødet føles fast, der er ingen dele af ukogt dej tilbage. For at teste tamales for færdighed, fjern en tamales fra dampkogeren. Lad dette køle af et øjeblik eller to. Når du åbner skallerne, skulle dejen let komme væk fra skallerne og være helt glat.

Kan du ordne bløde tamales?

For at rette op på bløde tamales, indpak dem og læg dem tilbage i dampkogeren i yderligere 5 minutter og tjek dem igen. Eller pak dem ind i et fugtigt køkkenrulle og kog dem ved høj varme i 14-20 sekunder. Soggy tamales betyder norm alt, at de ikke blev efterladt længe nok i damperen.

Anbefalede: