Logo da.boatexistence.com

Hvem er john apter?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er john apter?
Hvem er john apter?

Video: Hvem er john apter?

Video: Hvem er john apter?
Video: The Weeknd - Save Your Tears (Official Music Video) 2024, Kan
Anonim

John Apter er en britisk politibetjent, som har tjent ved Hampshire Constabulary. Apter har brugt over 28 år i tjeneste. Desuden er han bedst kendt som national formand for Police Federation of England and Wales siden december 1992.

Er John Apter en betjent politibetjent?

Jeg er en tjenestegørende politibetjent med mere end 28 års tjeneste. I august 2018 blev jeg valgt som national formand for Police Federation of England and Wales, der repræsenterede 130.000 politibetjente fra hele England og Wales.

Hvad er det nationale politiforbund?

National Police Federation's mission er at give stærk, retfærdig og progressiv repræsentation for at fremme og styrke rettighederne for RCMP-medlemmer og reservister under rang som inspektør.

Hvorfor har USA ikke en national politistyrke?

I overensstemmelse med den amerikanske regerings føderale struktur er den nationale (føderale) regering ikke autoriseret til at udføre generelle politibeføjelser i henhold til USA's forfatning. Beføjelsen til at have en politistyrke gives til hver af USA's 50 fødererede stater.

Hvor meget tjener canadiske politibetjente?

Den gennemsnitlige politibetjentløn i Canada er $53, 836 om året eller $27,61 i timen. Entry-level stillinger starter ved $45.513 om året, mens de fleste erfarne arbejdere tjener op til $80.839 om året.

Anbefalede: